Om min träningsväska 

  

”Alltid i min träningsväska” är dagens tema i träningsbloggutmaningen (se tidigare inlägg om du missat varför jag bloggar extra mycket om träning just nu)

Jag tränar så mycket olika så det finns nog faktiskt ingenting som alltid är i träningsväskan. Snarare har jag många olika väskor och den största står faktiskt alltid framme i hallen, lite tjusigt dold under några kappor… Där finns allt och lite till så jag enkelt hittar det jag behöver. De andra väskorna är tomma så jag inte ska behöva leta saker på flera ställen. Det händer att jag glömmer grejer, jag har till exempel fått ha täckbrallorna på mig en hel dag på jobbet för jag hade morgontränat (i cykelbyxor) och glömt vanliga byxor. Och vem har inte torkat sig med pappershanddukar nångång?

Ikväll var det yinyoga och då behöver man ingenting alls förutom sig själv och sköna kläder. Perfekt för en söndagkväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s