Om bröllopsdagar

DSC_4000

Den här helgen förra året var något alldeles magiskt. Det har redan gått ett år och mina föräldrar har också bröllopsdag i helgen så jag bokade in dem på SPA och har varit hundvakt och har själv mest suttit inne i regn och åska och varit lite nostalgisk. Att få bli bjuden på ett bröllop i dagarna tre, och dessutom vara tärna.  Jag vete tusan om det går att toppa. De var så vackra, alla var så glada, det var så fint alltihop, vi bodde på ett slott, vädret var fint, vi dansade så mycket. Jag kommer bära med mig helgen den 6-7 juni 2014 i mitt hjärta för resten av livet, det är ett som är säkert. DSC_3767
DSC_3945DSC_3894DSC_3827 DSC_3815 IMG_6593 DSC_3994

2 reaktioner till “Om bröllopsdagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s