Om att träna utomhus i sol

  Vi är igång med träningen och började dagen med bodybalance klockan 07 under bar himmel medans solen gick upp. Plötsligt var all seghet från readagen som bortblåst. Förmiddagspasset körde jag teknik- och coachingträning i funktionell träning. Mycket basövningar, teknik, vanliga fel. Och öva, öva, öva. Tekniken och coachingen. Vi jobbade två och två, en gjorde övning, den andre tränare och så tvärtom. Riktigt bra!

Lunch och en stunds poolhäng innan det var dags för eftermiddagspasset och jag hade valt ”running power”. Några löptränare från Gerdahallen i Lund höll i det, massor med löpskolning, rörlighetsövningar och styrkeövningar för löpning. Trots att jag kört rätt mycket löpskolning i mina dar så vad det mycket nytt också och ett bra passupplägg. Att springa på bana har jag gjort på somrarna med basketlaget och jag har alltid tyckt det varit roligt. Så fort det blir lite längre så är det jobbigt, men stegringslopp, startövningar och sprint tycker jag är hur kul som helst. Kanske för att jag är snabb på 60 meter men sen dör både min fart och ork… 

Så kul med utomhusträning och att vara tillbaka på löparbana, det är något speciellt med det. 

 

En reaktion till “Om att träna utomhus i sol

  • Bra jobbat! Heja heja! 🙂 härligt att träna utomhus, men vädret ska gärna vara rätt! Just nu kör vi inte våra pass, men istället blir det lite vandringsleder 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s