Om bloggresor till Korsika och Kreta

Jag kan knappt tro så bra samarbeten vi har med Svenska Resebloggar nu! Jag skulle gärna åka på båda dessa själv men det som söks är ett par i 30-40årsåldern utan barn för resa till Korsika och en barnfamilj till Kreta. Jättekul med lite olika vinklingar på resor, allt passar ju inte för alla och det är precis sånt som vi tycker att bloggare är helt rätt för att förmedla och därför vi älskar bredd och inte har någon mall för hur en reseblogg ska vara. Läs mer på Svenska Resebloggar och ansök vetja!

3 reaktioner till “Om bloggresor till Korsika och Kreta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s