Om uppladdning inför Umeå humorfestival

talang Umeå humorgala

Ikväll är det dags! Det har rasslat på bland nyheterna senaste dagarna och det är kul att humorfestivalen får lite uppmärksamhet eftersom det är en helt ny satsning. Jag är stolt som en tupp att det är min lillebror som arrangerar det hela, även om jag hade tyckt att det var kanonbra om han hade roliga timmen och jonglerade med två clementiner. Så funkar det ju, men det här är inte nån hemmagjord roliga timmen utan det är verkligen Sveriges komikerelit och så unga talanger från Umeå. Igår var det intervju i radio, ca 1:45 in i klippet på P4 Västerbotten där ni kan höra mer om det om ni vill.

Jag laddar upp med lite storstädning och mitt-i-kaoset-yoga för att sen möta upp några kompisar och gå ut och käka innan vi går till Sagateatern kl 18.30. Ryktet sa igår att det finns lite biljetter kvar och det går att köpa biljetter på plats för den som inte fixat det på ticnet innan! (fast det kan alltså ta slut via webben så man är inte garanterad plats vid dörren)

Kristoffer Appelqvist Umeå humorgala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s