Om riktigt bra serier

 

Ikväll avslutas jordskott, SVTs serie som liknar ingenting annat. Jo, lite liknar det fantast, och det liknar kriminalhistorier. Och det liknar gamla sägner. Jag har drömt mardrömmar, jag har suttit under en filt och tittat men jag har varit fast. Och ikväll ska den få sin upplösning och jag hoppas såå på ett lyckligt slut, men ändå på en spännande cliffhanger så det blir en till säsong. Det är som när man håller på att läsa ut en bra bok, man vill veta hur det går men ändå inte att det ska ta slut.

3 reaktioner till “Om riktigt bra serier

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s