Om pasta pesto-carbonara och tulpaner

tulpaner lila närbildNy vecka och jag firar med tulpaner att jag haft en bra helg och är klar med en inlämningsuppgift i nationalekonomi. Vardagsrätten carbonara är en variant på min favorit på Vezzo – pasta med pesto och parmaskinka. I vardagsvarianten är det bacon och fullkornspasta istället för vanlig spaghetti, ett försök att minska mitt gigantiska matintag, men jag kan inte ens låtsas som att jag tycker det är lika gott som vanlig pasta. Det känns bra att det är lite mer näringsrikt dock. Ikväll blir det soma med lite ny inspiration som avslutning och sedan ett litet ryck och styra upp veckans att-göra och sen lyssna på värvet och äta chokladglass!
pasta med pesto tulpaner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s