Om Mårten Anderssons under ytan

Mårten Andersson sagateaternIgår var det dags för föreställning på Sagateatern igen, som denna helg gästades av Mårten Andersson. Komiker som ligger bakom Raw comedy club och, fick jag lära mig igår, även Sean Banan. Jag har sett honom på Raw förut men han har aldrig kört en hel show själv förut och det är bara att gratulera och säga att det var på tiden, för han gör det riktigt bra. Jag tycker verkligen han fick till en bra helhet och ni vet det där klassiska ”varvar gapskratt med djupa tankeställningar”, klyschigt och nästan ingen som klarar, faktiskt så gick det hem igår. Det är sina alkoholproblem han pratar om och många får sig säkert en tankeställare. Men också sjukt roliga imitationer, och mycket om hur han vill hitta en fru. MASSIV igenkänningsfaktor i berättelserna om bröllop och släktträffar, där folk med konstigt snäll röst säger ”Men snart är det din tur ska du se!”. Vi gick ut efteråt och käkade på invito (förutom stand up börjar jag även bli expert på ryggbiff) och sen en sväng på Allstar men var hemma rätt tidigt.

 

En reaktion till “Om Mårten Anderssons under ytan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s