Om min lördag

narknad & politikIdag är det alla hjärtans dag och jag ska ägna den åt att dricka kaffe och läsa nationalekonomi. Har hoppat på en kvällskurs och det är faktiskt riktigt intressant. Jag är förvånad själv över orken att lära mig, men det är ett uppdämt behov jag känt sedan valet att förstå bättre det här med BNP, arbetslöshet och hur politik styr. Och det kunde ju inte kommit lägligare än nu med minusränta heller, precis sånt jag vill förstå lite mer av!

Igår var jag på gymmet och fick göra lite tester, ska få hjälp sätta ihop ett gymprogram som passar just mig och allt annat jag tränar. Fick hänga i en chins-stång så länge jag klarade, dra mig baklänges det är tyngre än jag trodde att bara hänga! Fick göra chins (med hjälp) och marklyft också så idag har jag skön lätt träningsvärk bakom armhålorna. Så idag får skidorna stå i hallen till förmån för gelehjärtan och BNP. Ikväll blir det stand up med Sofie igen och om en stund ska jag följa med som moster på skridskoskola också för min yngsta bästa kompis. Det är min lördag, vad gör ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s