Om att bloggen min fyller sju år

ballonger i ljuskronaIdag fick jag ett grattis till årsdagen på min LinkedIn. Jaha tänkte jag, det är nånting som blivit tokigt. Men inte då, det är ju bloggen som fyller år! Det är SJU år sedan jag startade, kan ni förstå?! Jag hade just flyttat till Barcelona för att plugga en termin och behövde ett enkelt sätt att kommunicera hem. Inte hade jag en tanke på att jag skulle fortsätta blogga så länge och så småningom göra det så pass mycket att jag fick små uppdrag, åka på resor, träffa människor och ha det som en punkt i mitt LinkedIn-CV (det fanns ju inte precis då, men facebook hade jag just gått med i).

Det firas med att slappa helhjärtat efter dagens dubbelpass och kanske lite popcorn. Bilden är från då vi firade mamma som fyllde jämt häromveckan.

5 reaktioner till “Om att bloggen min fyller sju år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s