Om yoga på lördagmorgon

IMG_1226Jag gillar att sova på morgonen och framförallt gillar jag att inte behöva stressa upp till nånting. Men just nu mår jag så gott av yoga och jag har ingenting för mig i helgen så jag knep en avbokad plats på Moas yogapass imorse, 90 minuter! Första gången jag kört yoga så länge men det gick hur bra som helst. Väldigt roligt pass, fick skutta och lyfta och leka i positioner. Rekommenderas! Extra bonus är ju förstås utsikten på plus, men ni ser ju väglaget, så värdelöst. En bokstav och några timmars väderomslag skiljer Umeå mellan skidväder och skitväder. Igen.

Igår tränade jag rygg på gymmet, mycket rodd och marklyft i olika varianter så idag mådde kroppen gott av att mota träningsvärken och stelheten redan innan den hann uppstå. Många som har lite känningar i ryggen av olika slag, spända axlar, trött ländrygg och sånt som ofta uppstår av stillasittande kan uppleva det lite oskönt att träna ryggen eftersom man efteråt känner träningsvärk likadant som när man har ont. Det beror på att man prickar av rätt muskler, de som behöver få röra på sig, och då kan det vara en idé att boka in ett rörlighetspass av något slag dagen efter ryggövningarna, det tycker jag funkar bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s