Om videoblogg från Finland

 

Jag har gjort min första videoblogg! Eller vlogg som det förkortas (vlog på engelska). Lite pirrigt att lägga på röst och rörligt, men jag tänker att det kan vara lite kul för er som aldrig träffat mig.

Den är gjord helt i min telefon, först filmsnuttarna och sen klippt ihop i en app. Det går lägga hur mycket tid som helst på avancerade kameror och program men ett kriterie för att det ska bli av för mig var att kunna göra det på stående fot. Det är något jag funderat på om det skulle kunna vara ett kul inslag från resorna ibland. Naturligtvis har jag som alla förstagångsanvändare av powerpoint på 90-talet använt mig av ungefär alla effekter och övergångar som fanns, men man kommer väl undan med mycket när det är första gången?

Tack till Towe som hjälpt mig filma och som deltar på rörligt själv och till Helena, Sofia och Jennifer, som syns på vår meet up-bild i slutet, för trevligt häng och inspiration!

7 reaktioner till “Om videoblogg från Finland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s