Om videoblogg från Finland

 

Jag har gjort min första videoblogg! Eller vlogg som det förkortas (vlog på engelska). Lite pirrigt att lägga på röst och rörligt, men jag tänker att det kan vara lite kul för er som aldrig träffat mig.

Den är gjord helt i min telefon, först filmsnuttarna och sen klippt ihop i en app. Det går lägga hur mycket tid som helst på avancerade kameror och program men ett kriterie för att det ska bli av för mig var att kunna göra det på stående fot. Det är något jag funderat på om det skulle kunna vara ett kul inslag från resorna ibland. Naturligtvis har jag som alla förstagångsanvändare av powerpoint på 90-talet använt mig av ungefär alla effekter och övergångar som fanns, men man kommer väl undan med mycket när det är första gången?

Tack till Towe som hjälpt mig filma och som deltar på rörligt själv och till Helena, Sofia och Jennifer, som syns på vår meet up-bild i slutet, för trevligt häng och inspiration!

7 reaktioner på ”Om videoblogg från Finland

  1. Fantastiska kul! Ja men jag kan verkligen tänka mig att göra med telefonen så att det blir av. Det är just det där omständiga som gör att det inte blir av. 🙂 Det gör ju inget om kvaliteén är såhär tycker jag. Jag brukar göra någon minifilm då och då på Instagram och det är ju väääldigt dåligt, men saknar en massa där samt att det bara är 15 sek.. Shit. Mycket bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s