Om nya visitkort

IMG_1007.JPGIdag har samlingen visitkort utökats, det är mitt och Towes projekt Svenska Resebloggar som fått visitkort. Vi ska nämligen åka på resemässa i Helsingfors, Finland, i veckan och träffa andra bloggare, resebloggportaler, turistbyråer, researrangörer, hotellkedjor mm.
Flera av korten är sådant jag inte jobbar med längre och saknas i visitkortshögen gör mina kort från iaeste – internationell praktik för högskolestudenter inom teknik och naturvetenskap men det är en ganska bra sammanfattning av de senaste tio åren!
Det blir till att packa varmt, här har det friskat på rejält och det biter i kinderna och prognosen verkar vara samma för Finland enligt de bloggare som redan är där för en så kallad ”pre-tour”.IMG_1002.PNG

8 reaktioner på ”Om nya visitkort

  1. Spännande! Jag kom på att det finns ju en nystartad portal för FINLANDSSVENSKA bloggare. http://www.finlandssvenskabloggare.com/. Med varierande teman då. Det finns ju många svensktalande i Finland. Många av dem kanske är intresserade av resor och SVENSKA RESEBLOGGAR. Värt få till lite reklam där kanske… Vet inte om någon av dem är på mässan, som sagt det är ju varierande teman på bloggarna men i Svenskfinland är man ju rätt ”Sverige-orienterad” och läser mycket av det som skrivs i Sverige. Ha det fint på resan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s