Om att vara i Helsingfors

IMG_1023.JPGDen här dagen har innehållit mycket. Jag var på jobbet först av alla, slängde i mig matlådan (precis som man gör när man vill hinna så mycket som möjligt så man kan ha roligt sen) hade ett möte efter min tidiga lunch, sen soma på sport och sedan snabbdusch och ett möte innan jag åkte direkt till flyget och vidare till Stockholm. Där mötte jag upp Towe och en dryg halvtimmes flyg senare var vi i Helsingfors. Vi ska på resemässa/bloggkonferens, lite både och är det och vi bor på sade Radisson seaside som hade uppgraderat oss och lämnat en liten välkomstpresent.
Middag på restaurangen nere i foajén och sen hänger vi på hotellrummet. Vi behöver inte kliva upp tidigt imorgon utan har egen sightseeing.

IMG_1024.JPGIMG_1028.JPGIMG_1029.JPG

8 reaktioner till “Om att vara i Helsingfors

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s