Om vardag och kommentarer

IMG_0950Så var det vardag igen. Någon på instagram undrade varför jag hade en tulpan brevid frukostmackan och det var helt enkelt för att muntra upp mig själv. Och för att den ändå behövde sättas om i vasen, de växer ju de små liven.

Det sägs ju att det tar tre veckor att nöta in en vana, jag märkte det i kaffemaskinen på jobbet imorse. Mina smaklökar hade en annan vana…. Men jag överlevde första arbetsdagen och nu är vi igång och det blir ljusare och tulpansäsong! Allt har sin tid och det var skönt med sovmornar så länge det varade, tur det finns helger också.

Vill passa på och tacka för alla som kommenterar! Nu har jag ju precis fyllt år så en del grattis har det varit men det är många som kommenterar själva innehållet och ni ska veta vad glad jag blir! Jättekul att få höra era tankar och tips eller bara ett hej. Det är väldigt uppskattat härifrån andra sidan skärmen.

7 reaktioner på ”Om vardag och kommentarer

  1. Visst är det roligt att få kommentarer, det gör ju bloggandet roligare! Mina bästa tips är att interagera med läsarna genom att fråga om råd eller synpunkter och genom att kommentera hos de läsare som har bloggar själva, samt att lägga ut text eller bilder som lockar till kommentarer genom att vara fina/roliga/annorlunda. Ha det bra! Varma hälsningar från oss i Portugal!

    1. Håller helt med, mycket roligare! Ja, du är väldigt duktig på det, märks i ert kommentarsfält! Tycker det ibland kan kännas krystat slänga ut en fråga, att det ska skina igenom som kommentarsfiske men ibland kommer det spontant och då brukar också svaren komma 🙂 Detsamma ni! (hälsningar från ett regnigt och MÖRKT norrland…)

  2. Men vad härligt det ser ut med en tulpan på köksbordet. Så skulle man ha varje morgon vare sig den är i vas en liggandes på bordet. 🙂

    Sv: Jag håller med om att man får bra hjälp men man får också myyyyycket mediciner, Så ett mellantng mellan Sverige och Turkiet hade varit det ultimata.
    Kram Louise

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s