Om halvvägs i utmaning

IMG_0335

 

Jag är halvvägs in i yogautmaningen och har lärt mig flera nya positioner. Tycker det är mer och mer härligt och jag gör dem i lugn och ro och inte bara för att ta bild så jag har jobbat mycket med rörligheten i veckan vilket var meningen. Ikväll ska jag köra soma med Filippa och sen gymma, för att sen avsluta med lite balansplatta. Fick hem det här från medistore.se och älskar balansplattan, den är mjuk och taggit och skitsvår att stå på! IMG_0350

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s