Om vardagsmat och idétorka

IMG_0306Jag la ut den här igår och direkt var det flera andra som också åt det! Är det Sveriges nationalrätt? Gott är det iallafall, och snabbt och enkelt. ”Tjuvstuvade makaroner”(mjölkfritt) har jag skrivit om förut och det inlägget är så populärt att det stärker också teorin om att stuvade makaroner är en av svensk husmanskosts paradrätt. Sällan jag läser guideböcker om Sverige, kanske finns med i det svenska köket? (Ni glömmer väl inte muskotnöten förresten?!)

Jag har total idétorka just nu både på vardagsmat som blir matlådor och på mellanmål. Idéer? Gärna mjölkfritt eller som går göra mjölkfritt (alltså inte alla superba enkla lösningar som en burk keso, kvarg eller så…) som alternativ till matmuffinsen som ändå tar lite tid göra. Och inte banan, jag har ätit en halv regnskog i år redan. Ge mig era bästa tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s