Om en yogautmaning

IMG_0302.JPGJag har fallit för trenden med yoga på instagram. Jag är med på en ”utmaning”, i tolv dagar kommer inspiration med en pose och så gör du en likadan eller en variant. Kanske lägger jag inte ut en bild varje dag heller men jag ska försöka alla! Det går vinna nånting om man gör alla men det bryr jag mig inte om. Det viktigaste för mig är att testa göra åtminstone någon liten pose kontinuerligt och jag ska gå på yoga i veckan också. Jag vet att min rygg mår bra av yoga. Superduperbra. Kika in på instagram och följ spektaklet närmare där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s