Om doft av jul

HyacintTonight’s the night. Jag ska julstäda. Jag låtsades börja igår men egentligen lyssnade jag bara på julmusik och åt skumtomtar, dammsög och vek lite tvätt. Ikväll ska jag lägga in allt jag inte vill att gäster ska se i det röda skåpet (de vet redan, jag erkände förra året vars allting var eftersom det såg ut som det inte bodde nån i min lägenhet). Någon som vet hur man får in tre par skidor och en landsvägscykel i ett TV-skåp kan höra av sig i en kommentar!

Och jag ska såpskura. Finns det någon renare doft? Hyacinterna har slagit ut också, precis i lagom tid för imorgon är det dags för den årliga julbrunchen! Hit kommer ett helt gäng härliga tjejer och har knytkalas, det är tredje året i rad och har blivit mitt officiella startskott på julen.

2 reaktioner till “Om doft av jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s