Om nedräkning till Barcelona

www.knaada.com

Nu är det nedräkning, på lördag åker jag till Barcelona! Konferens och några dagars bara vara. Häromdagen postade inredningsbloggaren Knaada bröllopsbilder därifrån, helt fantastiska! Suget blev inte mindre, nu är det bara fullt ös medvetslös på packning, jobba undan, träning, fix och allt annat som ska göras en vanlig vecka och för att hålla ställningarna i en vecka. Största funderingen är om jag ska ta med kamera, dator eller iPad… Det blir ju mycket fototid. Men mobilen räcker också långt. Bloggtid lär det bli sämre om dock så kanske paddan får räcka, om ens den. Är det ens möjligt att resa utan kameran när man väl vant sig?

2 reaktioner till “Om nedräkning till Barcelona

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s