Om att gå till bageriet för frukost


DSC_4725

Torsdag betyder restips och tillbakablickar och något jag aldrig får nog av är att kliva upp en semestermorgon, ha hela dagen kvar, dra på ett par flipflops och gå genom gatorna och se hur allting håller på att vakna, hur ortsbor gör tidiga morgonärenden, hitta en bagare och handla färskt bröd. Sätta sig någonstans eller gå tillbaka hem, till balkongen, altanen eller var jag nu befinner mig, och dricka kaffe och mumsa färska mackor, gärna med solvarm tomat på. Det tröttnar jag aldrig någonsin på.
DSC_4726bakery greeceDSC_4732DSC_4735GreklandIMG_7724

En reaktion till “Om att gå till bageriet för frukost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s