Om att vara leet

leet bloggIgår när jag skrivit inlägget om att gå till bageriet på semestermornar så kom det upp en blänkare från wordpress (bloggverktyget). Det var mitt 1337:e inlägg. Rätt kul siffra att uppmärksamma, många förstår precis och många läser säkert just nu som frågetecken. Jag log när jag läste det eftersom jag vet att det inte är någon slump. Det är datanördspråk. leet, eller elite som kan skrivas med siffror. Får mig tänka på hur länge jag suttit framför datorn som hobby och chattat, testat easter eggs, kodat bloggdesign, använt sociala media och skapat nätverk med bland annat andra dataspelstjejer. Jag som knappt spelar dataspel och någon slags elit är långtifrån sanningen men datanörd? Oh, yes I am.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s