Om snö!!

IMG_9293.PNGIdag har det snöat!! Medan jag satt på möte föll stora flingor utanför fönstret, men ingenting ligger kvar. Bilden är lånad av brorsans sambo, de var i Ammarnäs i helgen. Ett spegelblankt Tjulträsk och världens mest vattenälskande hund.
1991 när vi kom hem från en resa då vi hälsade på min bästis som bodde i Kuwait med sin familj så snöade det den 11 oktober. Så det är dags nu tycker jag. Tack höstfärgerna men nu börjar jag längta efter snö och vinter på riktigt!

5 reaktioner till “Om snö!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s