Om ett höstfärgat campus

IMG_9124

En fredagshälsning från ett campus som igår och imorse var så soligt och färgstarkt att jag bara gick och nöp mig i armen för att jag får jobba i den här miljön. 15 grader och solen riktigt värmde! Men på mornarna är det kall höstluft nu. Strax dags för fredagsgym, en gammal tradition värd att dammas av på lediga helger hemma. Ska börja gymma lite mer nu en period när det blir tråkigare löparväder och mörkt ute. Ladda rygg och axlar för skidsäsong. Sen väntar mat, bio eller film. Trevlig helg!Umeå Universitet campus höst

 

2 reaktioner på ”Om ett höstfärgat campus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s