Om tävling för resebloggare

Nu börjar det verkligen hända grejer på Svenska Resebloggar! En tävling i samarbete med Travellink där våra registrerade bloggare får skriva inlägg om valfritt resmål och tema och tävla om resecheckar och att få göra sin egen fotobok. Hade jag inte suttit i juryn hade jag kastat mig över den här utmaningen!

Jag gillar att skriva berättelser och har skrivit bidrag till flera tävlingar och haft turen att vinna både resecheckar och pengar (som jag förstås la på en resa) hos andra och därför är det kanonkul kunna vara med och arrangera något sånt här för andra bloggare som älskar att resa och skriva. Stort lycka till önskar jag er alla som deltar!

Här är själva länken till tävlingen!

4 reaktioner till “Om tävling för resebloggare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s