Om svenska resebloggare i Finland

Svenska resebloggar i FinlandEtt helt gäng resebloggare är i Borgå i Finland. Jag skulle ha varit där om det inte vore för alldeles för mycket resande och för lite ledighet kvar. Inbjudan kom till oss på Svenska resebloggar och det känns helt fantastiskt att se att några får chansen åka dit och att de har så kul! Ett stort steg för mig och Towe med våra planer och drömmar för Svenska Resebloggar.

På bilden ser ni Katja som vi var med i Marocko, henne har vi att tacka för så oändligt mycket, några bloggare jag inte känner, arrangören pratar i telefon i bakgrunden, Sofia på fantasiresor till höger med kameran  på magen och Katarina W. Katarina har lånat med sig en selfie-stick, så himla kul idé! Hon har också hunnit lägga upp massor med fina bilder och jag som har släkt i Borgå men aldrig varit där är ännu mer ressjuk…

Länk till alla bloggare som är i Borgå, ni kan även följa dem på instagram under hashtaggen #TravelHousePorvoo hela helgen.

 

3 reaktioner till “Om svenska resebloggare i Finland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s