Om backintervaller

museebacken

För tredje veckan i rad har jag kört intervaller med Nygrenskan. Enligt varannanprincipen vi kör var det dags för backar igen och den här gången i kära gamla Gammliaskogen. Så mycket backar jag kört där. Och snacka om nostalgi när vi möttes utanför ingången till sporthallen, numera Udominate Arena (!) och herrarnas A-lag i basket satt i skuggan och väntade in hela gänget innan de skulle köra sommarfys och jag plötsligt hör jag en välbekant röst: ”jag tyckte väl det var någon jag kände igen”. Min gamla baskettränare! Mr. Cometerna himself. Precis där jag lämnade honom liksom. Grabbarna skulle köra grodhopp uppför den aningens mindre backen medan vi gav oss på museebacken (där skidspåret gick i vintras tack vare SM, herregud!). En gång i tiden hoppade jag också grodhopp uppför där.

Upp och ner, darriga ben, lite sega efter bodypump igår på lunchen men 10 vändor var precis lagom. Alperna är bara en dryg vecka bort nu och jag börjar känna mig riktigt sugen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s