Om en sommardag

bild 1 (14)Idag passade jag på att utnyttja att semesterlunken sitter i och jag har komptimmar att ta ut. Det är en sån lyx! Häng i broparken, dopp i älven som är så låg nu att små pyttestränder tittat fram. Ett pass bodypump med svett i ögonen men härliga deltagare som gav massor av energi! Hem och duschade och sedan ut igen, vill aldrig gå in sånna här dagar. Cyklade in till stan och mötte upp en vän för sushi vid långbordet och cyklade sedan vidare och tittade till kolonilotten och gallrade morötterna och åt sockerärter och hallon direkt från buskarna i solnedgången. Fortfarande är solen uppe till efter tio på kvällen och den värmer, även om det nu svalnat lite så jag faktiskt hade jacka på mig ikväll. 
bild 2 (13) bild 3 (10)sommar Umeå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s