Om nya parken i Umeå

20140805-175307-64387713.jpgVärmen håller i sig så på lunchen var jag ner till stan och käkade på uteservering och spanade in den nya parken, förlängningen av rådhusparken. Äntligen börjar kajen i Umeå likna nåt! Kul att se att det faktiskt liknar litegrann det förslag jag gjorde åt Umeå kommun som C-uppsats, även om det följde den grundplan för staden mellan broarna som redan då fanns. Jag gillar sittbänkar i trä så nära vattnet liknande min inspiration som finns i Hammarby sjöstad och det har vi fått nu. Läckert också med den nya Kulturväven i kontrast mot gamla Stora Hotellet. Får bli en fototur nån kväll med fint ljus tror jag, nu väntar dock middag på favoriten båten båten och sedan tillbaka till Rex uteservering för lite mer häng, ett bra sätt att förlänga semesterkänslan på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s