Om mjölkfritt på Taj Mahal i Umeå

20140802-203747-74267103.jpgHäromkvällen när jag kom hem till ett tomt (eller faktiskt inte tomt, utan ännu värre…) kylskåp tog jag med mig kusin Lisa ut på stan för middag. Umeå blir bättre och bättre som sommarstad, så även uteserveringarna och restaurangutbudet. Vi gick till indiska Taj Mahal och jag har haft lite problem där förut med vad jag kunnat äta och inte så jag blev överlycklig när jag märkte dels att personalen var mycket bättre påläst om allergier, det stod skrivet i menyn att alla med matallergi skulle säga till för att få bästa hjälp och att de hade börjat använda havregrädde (eller kanske var det havremjölk) i maten! Hipp hurra, indiskt som är så gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s