Om tid för fix

20140530-194707-71227687.jpgVilken dag vi haft jag och min lilla medhjälpare/följeslagare. Vi har varit och hämtat några plankor parkettgolv i ett garage från några som skulle göra sig av med det (mitt har gått sönder hör och häpna). De hade haft en welsh så hon gjorde succé. En stund fick hon sen klara sig själv (gick galant till er som undrar) medan jag var och utrustade cykeln med allt som behövs för att köra lopp (ringklocka, lysen, flaskställ mm) och en sväng till blomsterhandlarn och rustade mig plantor till kolonilotten och odlingslådan. Perfekt kunna göra sånt en ledig dag som ändå är en vardag – heja vårt kollektivavtal!
Regnat hela dagen har det gjort så plantorna är inte nergrävda än och jag köpte även en regnjacka….

2 reaktioner till “Om tid för fix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s