Om en tuff utmaning

toughest umeå banahttp://www.toughest.se/

Det började med att jag tyckte det verkade kul, sedan att jag faktiskt höll igång träningen ganska rejält. Jag har sprungit distanslopp och nu vill jag springa för skojs skull, men som vanligt trivs jag bäst med ett mål och en utmaning.

Minns ni polisskolan? När de vid antagningen skulle springa en hinderbana och den lilla korpulenta kvinnan inte för sitt liv kunde komma upp för en ramp, då kom high tower och bara knuffade henne över. Så jag anmälde min kära lillebror också. Grattis på födelsedagen sa jag.

Nu är banan släppt för Umeå och det är mig vi ska gratulera, det kan behövas en high tower.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s