Om april

April innehöll många tulpanbilder och jag minns min planering/att göra-lista vid månadsskiftet men det gick i lås, jag klarade både bodypumpinstruktörslicensen och jägarexamen inom loppet av en vecka samtidigt som jag jobbade som vanligt, tillfrisknade, gick processledarutbildning och avvecklade samt startade upp sidoverksamhet. Absolut ingen optimal tillvaro men korta perioder går det bra ha det så och ack så skönt när det var över!
Det jag minns allra starkast är det långa härliga påsklovet mitt i allt. Fjällen när det är som allra bäst (fast så säger jag ju varje årstid)

20131217-002145.jpg
På jobbet: Oh, köldbrygga!
Privat: Åh, vackert och häftigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s