Om förvaring

 

Jag har haft en riktig röjarhelg. Känns det här igen? Överfull hylla av choklad (angenämnt problem visserligen), skåpet som gud glömde och nödförvaring av diverse, alldeles för många olästa tidningar samt en väska fyndad på loppis.

I tidigare liv är jag ganska övertygad om att jag varit: hamster, ekorre, nomad, mamma, arkivarie eller bibliotekarie och japansk industriarbetare. (jag hoppas också på OS-medaljör men jag har hittills inga bevis för det)

Det är inte svårt att hitta förvaringstips, snarare tvärtom, i minst två av tidningarna jag städade runt bland fanns förvaringsförslag och stora uppslag tips, guider och inspiration. Det gäller bara att tycka det är roligt, eller helt enkelt kavla upp ärmarna ändå, kanske unna sig (när klassas det som missbruk?) lite nya förvaringsattiraljer och lite fantasi.

Att ha skaffat ny kamera, ha en blogg i dvala och ett kreativt intresse på återuppvaknande hjälper också till. Det kan man tyvärr inte säga om vintermörkret så ”efterbilderna” motsvarar inte riktigt ut som i mitt huvud (eller inredningstidningarna vi matas med) men i verkligheten är det riktigt fint!För att inte tala om hur rolig väskan är att öppna numera…

 

En reaktion till “Om förvaring

  • Att städa är ju roligt- För man vet hur hälrigt det kommer att kännas efteråt. När allt är rent och fint. Att man åter igen kan hitta saker och ting gör ju inte det hela sämre 😉 Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s