Om bodypump utomhus

Igår firade vi nationaldagen med ett utomhuspass i BodyPump. Senaste releasen med flera instruktörer, som i tisdags på premiären, det är så kul! Dagen till ära hade vi blågula outfits och även deltagarna kom i blågult, en del med barnvagn inkl. hejaklack, förbipasserande stannade och hejade och fotade, vilken dag! Trots dödstrött av blodgivning dagen innan och att jag kört rätt mycket senaste veckan var det mitt roligaste pass hittills. Även om tisdagen med fullsmockad sal och ny release, som jag inledde och tack och lov satte helt och hållet, är svårslaget. Vilka kollegor jag har som kommer på såna här idéer, fullföljer dem och deltagare som uppskattar och både säger det med ord och handling. Ingen tvekan om att med ett leende hjälpa till bära in alla vikter efter ett tungt styrketräningspass i 25-30 gradig sol, det är laganda när den är som bäst.

Efter passet bjöd vi på blågula snacks som påfyllning!

Världens bästa  blågula kollegor!

2 reaktioner till “Om bodypump utomhus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s