Virrvarr

Den uppmärksamme ser nog att jag suttit och mixat runt lite här i layouten, bytt bakgrund m.m. Sånt som jag funderat på länge, men aldrig tagit mig tid för. Viktigt eller oviktigt, det blir en sorts avkoppling. Som scrapbooking ungefär.

Känner mig lite cynisk just nu, det fortsätter regna in inbjudningar till ”så tjänar du pengar på din blogg”, ”facebooka smartare”, ”så bygger du ditt varumärke” m.m. och jag känner bara att för varje nätverksträff jag går på så urholkas mitt inte ens existerande ”personliga varumärke”. Själv blir jag ärligt talat mer och mer less på att läsa bloggar och annat om just bloggande, nätverkande, sociala media etc. Det känns som att läsa en tidning fylld av artiklar om journalistik. Taftologi liksom.

Just nu pågår bloggforum, med inbjudna 100 största bloggarna inom mode, inredning och mat. Jag hade gärna varit där, men jag skriver ju inte om något av det. Därför kom rycket idag och en dags filosofering om vad jag egentligen skriver om och hur jag vill ha det här resulterade i lite ommöbleringar och omformuleringar. Som så många sagt före mig, en blogg är en diktatur och här är det jag som bestämmer. Välkommen om du gillar det.

Något som också ger mig huvudbry när jag tänker mer strategiskt om blogg och hemsida, ska berätta vad jag gör, att jag bloggar etc. är att jag gör så mycket. Och jag varvar med att umgås med folk som gör ännu mer och med de som inte ens har facebook, läser tidningen i pappersformat och aldrig hört talas om affärsnätverkande.

Därför kändes det som en klyschig självklarhet när jag kom fram till vilken ny bakgrund jag vill ha: virrvarr. El clásico av Sigvard Bernadotte. Signalerar hållbarhet, kvalitet, design, retro, stilrent, grafiskt och framförallt ett virrvarr. Precis som jag alltså.

Sigvard Bernadotte och hans klassiska mönster virrvarr. Bild lånad hos: mackapär

4 reaktioner till “Virrvarr

  • Hallå där! Att jag skulle hitta till dig…. Kul! Med virrvarr i bakgrunden och förgrunden blir jag nyfiken. Helt enkelt. Ses!
    Kramar Kicki

  • Inlägget handlar ju om ett väldigt intressant ämne men trots det ville jag bara kommentera det här med virrvarr. Det är så himla snyggt! När vi renoverade vårt kök förra året köpte vi en bänkskiva med samma mönster och i samma färger som din nya bakgrund. I love it! Man blir liksom lite extra glad hela tiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s