Från resdagboken och hit

Tågluff. 2005. Då allting började.

Det är inte mindre än precis SJU år sedan trojkan drog iväg på en månad med interrail-kort i Europa. En klassisk tågluff. Den skrevs på resdagboken och finns kvar än idag, men jag har bestämt mig för att ta över den hit också, för att ha min lilla digitala dagbok samlad. Vi var tre tjejer från gymnasieklassen, två år efter studenten och vi hade alla hunnit resa en del på egen hand och tillsammans, testat på hur det är att bo, jobba och resa riktigt tajt med någon annan. Vi hade ingen digitalkamera, utan körde gemensam och trippelkopia. Det var nog bland det smartaste i fotoväg jag varit med om.

Sedan dess har det hänt mycket, många resor och många återträffar senare gör vi fortfarande resor och hälsar på varandra då och då. Maj 2005 är dock fortfarande en av mina bästa månader.

Jag tänker flytta över inläggen löpande, med sju års eftersläp, så om inte annat jag själv får återuppleva den. De första inläggen från fjärde och femte maj och jag minns hur pirrigt det var, hur mycket vi längtade, hade planerat, packat och hur olika två pappor kan tänka på saken. Du hittar inläggen under kategorin: the Tramp goes… / Tågluff Europa 2005

Inläggen hamnar längst bak i datumordning, så om du enkelt vill följa med på denna trip down memory lane så gilla och häng med på facebook där inläggen länkas ut löpande.

En reaktion till “Från resdagboken och hit

  • Vilken bra idé! För mig faller det på att jag aldrig haft en resedagbok:-) En kul grej, din bakgrund är som en sån där gammal skolbänk, samma mönster har vi på vårt köksgolv vi la in för ett år sen. Gillar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s