En trosbekännelse

Jag jobbar som fristående hudvårdskonsult enligt den gyllenereglen och en prioritetsordning som är Tro-Familj-Karriär. Vid grundandet av företaget innebar det för självaste Mary Kay en tro på Gud, och jag har alltid haft inställningen att det är tron på mig själv istället, att det kan vara på vilken gud som helst eller så. Men alltid haft svårt formulera mig angående det, tills idag, då kloka Lisbet Olofsson la ut en bild:

Tycker den speglar rätt bra hur jag tänker. Sen VAD man tror på, men framförallt sig själv och det man gör och ”sitt varför”. Gäller inte tappa bort det, och tänka på den där prioriteringen lite närsomhelst i livet.

Dags förbereda för fullbokad SPA-kväll på simhallen imorgon, och imorgon kommer jag ha en gästbloggare om just hudvård – ett kärt ämne till mig: solskydd. Börjar bli de tiderna nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s