Hemmagjord glass och rawfood-sushi

Äntligen var det dags för glassmaskinen jag kammade hem i våras hos Anna efter att ha skrivit på frågan ”varför vill just du vinna?” nånting i stil med att jag som inte tål mjölkprotein kan välja på sorbet eller tre varianter av oatly respektive tofuline. Ibland blir man som glassälskare sugen på något annat. Och vips var den min!

fin som katten är den, och enkelt var det. Vaniljvips (havre) och hallon.

Även rawfood-sushi skapades och det receptet hittar ni här. Egentligen inga konstigheter förutom riset som är utbytt mot riven/finhackad vitkål. (det står visserligen blomkåls-ris, men det gick finfint med vitkål. Vet inte om vi eller receptet stått för den missen.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s