Snöskulptur och musikkultur

Vi är äntligen vit, vitare vinter. Vaknade igår och tänkte i lugn och ro dra upp rullgardinen och göra frukost och ligga och titta ut med en kaffe kopp i sängen. Såg inte jättemycket.

skönt slippa skotta

Skidsäsongen fortsätter, ryggen har läkt trots mitt dåliga samvete med lite slarvig sjukgymnastik. Köpt valla och för första gången vallat mina skidor själv. Även första gången mina skidor blev vallade, förutom lite fäste nån snäll släkting eller vän kletat på nån gång då och då. Tekniken fortfarande obefintlig och med några lager för lite fäste fanns till min glädje ett skejtspår så jag körde ett gött litet come back-pass på skejt. Är nu uppe i 3 mil skidor! Dubbelt så mycket till och jag har åkt ett vasalopp.

Blev glad se i fredags också att även i år har vi i Umeå en snöborg, förra året stod den på kajen och

hade lite utmaningar med en del förstörelse, och i år är den tillbaka på renmarkstorget! Heja Reidar Rova som är eldsjälen bakom.

 värmande eldar, lekplats, snörutchbanor, träskulpturer och inom kort öppnar också en snöbar!

Det bådar gott inför kulturhuvudstadsåret 2014. Så även P3 Guld igår, då idel Umebor vann och var på scen som prisutdelare. Grattis Deportees och Syket! Och snygga bästa Annika och Tove som delade ut priser. Var en hel del kommentarer i mitt twitterflöde om att det bara var män som vann. Men det är ju omröstning?! Tyckte Annika Säkert Norlin tog ned det hela i sitt försnack till prisutdelningen för bästa artist, med anledning av att det tidigare fanns två kategorier med bästa manliga respektive kvinnliga artist.

”Även om all bra musik görs med könet så görs inte musiken med könet”

3 reaktioner till “Snöskulptur och musikkultur

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s