Egentligen

skulle jag gjort några saker igår.

jag skulle gått på en grej idag.

borde ha gått och lagt mig igår.

hade jag velat ha kvar förra bloggposten som framsida för evigt, för den är så viktig.

Men, jag tänkte meddela att jag lever och i allra högsta grad frodas. Gjorde massor som var otroligt nyttigt igår och det fortsatte ända in på natten, och nu är jag om än inte utvildad i timmar så liksom ruskat av mig en del.

Och börjat hitta ett varför jag trodde jag tappat bort.

Kryptiskt?

Ja, kanske. Men det är inga konstigheter.

 När jag behöver tänka i lugn och ro, då åker jag hit och sätter mig. Jag behöver inte ens ta bussen, jag bara blundar i nödfall. Det är en speciell plats i världen, märkt med ”PRIVAT”. Ni som vet, ni vet.

En reaktion till “Egentligen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s