Jag kunde inte tygla min kärlek…

Jag höll på att bränna ut den. Det var (nästan) instant love till min iphone, om det är besvarat törs jag inte svara på. Tycker min iphone (vore det nördigt att döpa den?) är fantastisk som har så många funktioner, jag kan göra allt med den. Det är till och med mycket enklare än med datorn ibland! (ja, jag har bra syn) och trodde att jag lärt känna den rätt bra under våra månader tillsammans.

Tills jag igår fick reda på att alla appar drar prestanda och batteritid. Och att man måste stänga av dem. Det är det som de där fyra ikonerna betyder som ploppar upp längst ner ibland. Och när man då stängde av den så kom en ny fram och fyllde på, och en ny, och en ny.

Det visade sig att jag hade ALLA appar igång. Och så har det nog varit ganska länge. Men jag har gjort det av kärlek, det ska gudarna veta.

Note to self: Lösnaglar och iphone är inte lika med synergieffekt.

Var ett trevligt kalas igår som övergick i Tisdags-Rex uteservering.

Och appropå citronmelissen som gå-bort-blomma så, förutom att några av bladen fick agera björklöv och pynta tårtan då jag i sista sekund kom på att pappan i familjen också fyllde år igår, så hade den en bakgrund.

Jag fick två likadana krukor som kidsen valt i inflyttningspresent i denna lägenhet för två år sen, som har stått här och påminnt mig om dem. Jag har fått oändligt många basiliko-krukor av dem för både jag och de älskar färska kryddor. Och jag mindes hur jag och min kompis bestämde att vi skulle titta på månen varje kväll samma tid när hon bodde utomlands, och på så sätt hålla kontakten. Så blomkrukorna fick dela på sig och en är kvar här och den andra flyttade in i lillprinsessans rum så kommer vi varje gång vi tittar på dem tänka på varann!

Födelsedagsflickan: ”Men moster vilken krydda är det? Jag kommer inte på, är det basilika?”

Jag: ”Nej, lukta, den börjar på samma ord som citrusfrukten den luktar som.”

F: ”Ja! Citron…. men vad är andra delen?”

Storebror: ”Som den sista måltiden på skolan”

Han kommer kunna leda på spåret en vacker dag.

En reaktion till “Jag kunde inte tygla min kärlek…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s