Vårruset peppkväll Umeå 11/5

Våren är här och det betyder löpsäsong för många och också att vårruset och flera andra lopp närmar sig och agerar mål eller milstolpar för många.

Tidigare år, före och efter pandemin, har jag hållit i en löpgrupp för nybörjare i samarbete med vårruset Umeå inför att loppet på 5km går av stapeln i början av juni som regel. Det är en turné genom hela Sverige som av naturliga skäl börjar söderut och vandrar sig norrut.

I år blir det lite annorlunda, vi kommer istället hålla en pepp-kväll en månad innan, på bräntis där loppet sen kommer vara. Det blir en kväll i rörelseglädjens tecken med lite information från Kaisa på vårruset, löppass med mig, snacks och utlottning av priser både från vårruset och från deras sponsor asics.

Vad det blir från asics kommer jag lägga ut på min instagram några dagar innan, så håll utkik där.

Själv laddar jag i år istället för att springa med ett lag bara som deltagare och komma igång med min egen löpning ordentligt efter graviditeten ifjol. Är riktigt sugen på att prova banan då den är platt och på blandade underlag, jag gillar personligen att slippa nöta för mycket asfalt.

Ser fram emot stämningen, peppen och picknicken redan!

Är du sugen på att vara med på löpkväll så finns all info här.

Du behöver inte vara anmäld till loppet för att vara med (men kanske blir du peppad att anmäla dig)

När: torsdag 11/5 kl. 18.30-ca 20.15

Var: Bräntbergets fot, där Umeå OK har klubblokal. Det är lätt att hitta. (Harspåret 5)

Hur: Ta med löparkläder och något att dra på eller ombyte, omklädningsrum finns.

Pris: 50kr swishas på plats

Anmälan: mejla kaisa.rooba@gmail.com senast 8/5

Max 35 deltagare, först till kvarn.

Själv har jag haft lyxen att kunna komma igång med löpsäsongen bra i värme på Mallorca. Fyra pass gjorda och jag hoppas få till ett sista innan vi åker hem. Hoppas vi ses på löpkvällen!

Lämna en kommentar