Löparkvällen i bilder

Nejmen vilken kväll vi hade i torsdags! Så tur med vädret, härligt gäng och det blev ett riktigt roligt pass. Uppvärmning för att kolla in banan och arenan litegrann, teknikträning (även kallat löpskolning) och ett rejält backpass som naturligtvis gick köra utifrån helt egen förmåga. Vi avslutade med hela backen upp på toppen där vi samlades och njöt av puls och utsikt, svårslagen kombo. En tabata med löpstyrkeövningar som final och sen traskade vi ner till Umeå OKs nya fina klubbstuga där vi hade lite snacks, goodiebags och utlottning av priser.

Min vän Paul kom förbi och fotade oss också så jag låter bilderna tala för sig själva.

Kvällen arrangerades tillsammans med Vårruset, Umeå OK och Asics. Tack alla inblandade och alla som kom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s