Packar för Åre

IMG_7739.JPGDet är dags att packa igen, den här gången är det skidkläder och dator. Drömpackning? Svar ja.

Jag ska på ”workation” i Åre med influencers of sweden. En slags informell konferens där det går ut på att varva jobb (i det här fallet blogg och sociala medier) med häng/knyta kontakter och aktiviteter på stället. Sofia på Fantasiresor har gjort en lista på vad som behövs för en workation sedan hon gjorde (hade?) workation på mallis. Det ska bli superkul att träffa andra bloggare, flera av dem har jag följt länge och det är många svenska resebloggare jag inte hunnit träffa ännu heller. Katarina på Äntligen vilse har skrivit fint om influencers of sweden och en resa till Åre och vilka fler som ska dit.

Sist och enda gången jag var i Åre var det sommar och workout Åre och jag har längtat tillbaka sen dess. Då sprang vi uppför slalombacken jag nu ska åka nerför. Vi bor på holiday club igen och jag ser fram emot att börja helgen med ett yogapass med yogastories Therese och resten av helgen blir skidåkning. Utför mest, det var längesen. Jag tar med skejtskidorna också om jag känner att jag behöver omväxling.

2 reaktioner till “Packar för Åre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s