Vykort från Cancún, Mexico

Playa Caracol i väntan på båten till Isla Mujeres

Hola buenos días !

Här kommer ett litet vykort från Mexico. Det blir kort och det blir oredigerat men det är väl så ett vykort ska vara. Vi har det bra, resan var lång men barnen var snälla och duktiga så det gick över förväntan.

Vi bor på ett lägenhetshotell precis utanför hotellzonen i Cancún. Vädret har varit jättefint ända till häromdagen och dagen vi kom, då ösregnade det. Nu sol igen och jag ska ta ett dopp i poolen på taket och njuta några minuter i solen innan vi ska åka och hitta på något. Vi försöker göra någon utflykt varannan dag och varannan är vi bara hemma på hotellet och barnen är inne förutom tidig morgon och sen eftermiddag och vi turas om träna, sola, bada och cykla. Ett rätt bra upplägg! Dagarna har innehållit mycket ändå och grabbarna slocknar som ljus på kvällarna och sover hela nätterna (!) (med lite amning och flaska men som de tar i sömnen).

Vi har varit över med båt till Isla Mujeres, kaffet i väntan på båten medan grabbarna sov ser ni på översta bilden. Marknad, Mercado 28, stormarknad, turistcentrum i Cancún, en strand, doppat oss i Karibien, pooltaket, sett en krokodil… som sagt vi sover alla gott om kvällarna.

Två veckor hade vi, nu är det vips bara fem dagar kvar innan hemresedag.

Maten förresten. Maten! Vi äter jättegott, även om det absolut är rätt turistigt här och inte kanonpriser (dvs som i resten av Mexico) så är det jättebra. Tacos, tacos, tacos. Ceviche. Guacamole. Totopos.

Här är några snapshots, mer bilder och längre inlägg får komma senare.

Hasta luego!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s