Kvällshäng på balkongen

Skatten är på sandåkern!! Jag visste väl det, att det var ett bra drag att flytta hit.

Så himla fina kvällar nu och oj så mycket jag hänger på balkongen, ännu mer än jag trodde faktiskt. Jag har fotat lite och det kommer en bildbomb så småningom men mestadels bara hänger jag där och jag har fått en hel del besök också! Det behövs åtminstone två händer till att räkna upp alla olika gäster hittills och det är fler än det var i min gamla lägenhet på ett år typ. Bortsett från julbruncherna. I år blir det nog förresten julbrunch igen.

Ikväll var det Josse som var här, alldeles för längesen vi sågs. Hämt-sushi och kaffe i ärvda koppar med färdigköpta jättemuffins á la Starbucks, helt perfekt.

Sen tänkte jag som vanligt gå och lägga mig tidigt men det går inte att slita sig. Det går bara inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s