Sjusovarhelgen

Äntligen kom den, helgen med två helt lediga dagar. Ingenting bokat från fredagkväll till söndagkväll. Jag gymmade på fredagmorgon, jobbade en vanlig dag och var hemma vid fem och sen dess har jag slappat ska ni veta. Jag orkade inte laga mat eller ens kolla på TV på fredag så jag köpte en pizza och började på en ny bok och så läste jag tills jag inte orkade vara uppe mer. Då hade jag redan badat och slumrat en stund i soffan och klockan var halv nio. Sånt brukar ju straffa sig men icket, jag sov natten igenom och vaknade vanlig tid men då hade jag ju sovit tio timmar. Lördagen gjorde jag i princip noll, sov en timme mitt på dagen och sen joggade jag en sväng innan det var dags för soffläge med boken igen. Först badkar igen bara, ni hör ju så lyxigt. Tänkte nu går det väl aldrig att sova men jodå, kring halv elva slocknade jag och vaknade inte förrän sju. Då var det vintertid så jag hade sovit nästan nio timmar igen. Hur är det möjligt? Är så tacksam att kunna sova ikapp så, det var verkligen välbehövligt efter mycket på schemat en period och så detta jädra mörker. Charlie har inte varit piggare han, efter veckor hos kattvakter och hundkompisar. Rätt mysigt med ett riktigt gosedjur när det är pyjamasdagar på schemat.

img_0653img_0776

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s