Flytt

Jomen jag ska ju flytta. Det har varit klart ett tag men jag har haft så fullt upp med att tänka på egen försäljning och mycket på jobbet och med alla träningsuppdrag så jag har inte gått ut med det. Nästan ingen har vetat om faktiskt. Velat ha det lite för mig själv också, men nu är min där jag bor nu ute på hemnet så nu är det ingen hemlis längre. Ikväll har jag dessutom varit i min nya lägenhet och hälsat på och tagit lite mått och så och nu längtar jag riktigt, riktigt mycket att få flytta in där! Det är på Sandåkern så inte alls långt, lite mer västerut i Umeå bara och för er i the inner circle som också vuxit upp här så är det på 11-manna grus.

Min nuvarande är superfin också, jag har fixat en hel del med den under de år jag bott här och jag trivs jättebra. Nu inför fotona fick jag förstås plocka bort massor och flytta om lite småsaker men jag har också passat på att shoppa lite småsaker jag ändå velat ha länge, som jag kan ta med till nya. En kandelaber och en piedestal bland annat.

Jag övertygade både mäklaren och fotografen att nischen jag planerat så omsorgsfullt i badrummet är en jätteviktig detalj, likaså det dolda eluttaget i kommoden. Kakelsättaren och elektrikern trodde först jag var galen men jag ville ha det så minsann. Så jag blev nöjd! Sneaky peak på några bilder men just nu går den alltså kolla in på hemnetimg_0652

4 reaktioner till “Flytt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s