Kolonilott, fotkrångel och Hemavan – v.31-32 2017

Det här går nog till historien som det kortaste veckosvepet. Jag inser att jag totalt glömde bort det förra veckan och inte hände det så mycket mer än att jag började jobba ändå, det är väl ett tecken på att jag försökt bibehålla semesterkänslan lite. Jag hade en timme slappartid i Hemavan då jag bara låg i sängen med datorn på magen men då struntade jag i allt vad sociala medier heter och surfade old school, ni vet googla nånting man funderar på, läser vidare, hittar något forum och snöa in sig på det, klicka på länkar folk delat, läsa vidare… Det var nice faktiskt.

IMG_4200Såhär såg det ut de första dagarna jag började jobba. Tacksamt att kunna sitta ute och läsa rapporter när det är sol och lugnt på campus. 

IMG_4178Jag tränade på med appen FMTK, det här är passet ”springande armhävningen”

img_4227

Första helgen efter att jag börjat jobba var superduperlugn. Jag och mamma var på kolonilotten på lördagen och jag lagade till stora delar av första skörden redan på kvällen. IMG_4235img_4233

img_4176

Jag skaffade nya löparskor, välbehövligt, och nya sulor. Min fot har krånglat sedan flera veckor och jag har provat allt. Försökt testa en sak i taget så inte allt ska bli en chock för foten, men inget hjälper. Skor, sulor, hälskydd, vitkål, voltaren… Till slut gick jag till naprapaten och frågade om han kunde kolla om något var låst och det var det. Hälen. Kändes genast bättre i just hälen, men sen blev resten av foten öm av chock så tyvärr tillfrisknade den inte så snabbt som jag önskade så det har varit paus på löpträning, speciellt för att spara inför helgen i Hemavan. IMG_4254Cyklade som alternativ träning och för att det är så nice att cykla sörforsrundan en solig sommarkväll. Fortfarande shortsväder och solen börjar vara lägre och lyser i ögonen medan näsborrarna fylls av doften av hästgödsel. Vägen där bron rasat (inte helt ner, den har typ förvarnat om kollaps) vid Brännland verkar pendla mellan att vara öppen och stängd för cyklister och gångare (helt stängd för bilar) och jag hade tur, tog mig hela vägen runt. img_4370 Sen gjorde jag inte många mer knop den veckan innan jag for till Hemavan och hade världens bästa långhelg där, och den har ni ju redan läst om.

 

Jag såg:

Game of thrones! Äntligen har jag också börjat se säsong 7. Såg också massor med friidrott, en av mina favoritsporter att se på TV.

Jag läste:

Håller fortfarande på med boken om när Ryssland invaderar Sverige. Den verkar bli en följetong. Jag läste också ca sju miljoner olika sjukdomssymptom på fötter på internet.

Jag tänkte:

Jag älskar fjällen.

Jag tränade:

Mycket bålstyrka och utöver det bara något litet träningspass, cyklingen och så alla utflykter i Hemavan. Inte så bara, totalt mer än 10 timmar aktiv rörelse av vandring, löpning, cykling och yoga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s